Στη λειτουργία του είναι ευέλικτο, ταχύτατο, συνδυάζει σταθερή συμπίεση του καφέ και επανάληψη ακριβώς της ίδιας δύναμης κάθε φορά που τοποθετούμε το portafilter στην υποδοχή στήριξης του. Η βάση ρυθμίζεται στο ύψος για να μπορούν να τοποθετηθούν τα P.F. όλων των εταιριών. Η εντολή συμπίεσης δίνεται από μια μαγνητική, όπου θα “ αναγνωρίσει” την είσοδο του κλείστρου στο θάλαμο συμπίεσης και θα εφαρμόσει επάνω στον αλεσμένο καφέ ένα 2ο πάτημα.

Το βάρος της πίεσης που θα ασκηθεί επιλέγεται ψηφιακά με απλή πίεση του επιθυμητού + ή – πλήκτρου. Με αυτό τον τρόπο, δηλαδή πίεση μιας φοράς ή αντίστοιχα περισσότερων αυξάνεται η μειώνεται κατά ένα κιλό η δύναμη που θα ασκηθεί στο πακέτο του αλεσμένου καφέ. Το εύρος επιλογών της πίεσης σε κιλά, αρχίζει από τα 10 και καταλήγει στη μέγιστη δύναμη των 30 κιλών.

Για το καθαρισμό αρκεί να κρατήσουμε παρατεταμένα για 3 δευτερόλεπτα το πλήκτρο που είναι τοποθετημένο στην κορυφή της συσκευής για να κατεβεί η βάση συμπίεσης. Μόλις ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, αρκεί ένα πάτημα στο ίδιο πλήκτρο μια φορά για να δώσει εντολή να ανεβεί στην θέση αναμονής. Η βάση συμπίεσης μπορεί να είναι οποιασδήποτε από τις διαστάσεις 53,54, 58 & 58,4χιλ. με ομόκεντρους κύκλους ή επίπεδη επιφάνεια. Η χρήση του συγκεκριμένου οργάνου ευνοεί εκπαιδευτικά κέντρα, χώρους εστίασης που απασχολούν πάνω από 2 επαγγελματίες barista και για δειγματοληπτικούς προωθητικούς σκοπούς διότι δίνει απόλυτη σταθερότητα στο πάτημα.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Coffee Tampers PUQ PRESS

  • Brand: Acaia
  • Product Code: PUQ PRESS
  • Availability: In Stock
  • 700.00€

  • Ex Tax: 564.52€

Tags: PUQ PRESS