Στη λειτουργία του είναι ευέλικτο, ταχύτατο, συνδυάζει σταθερή συμπίεση του καφέ και επανάληψη ακριβώς της ίδιας δύναμης κάθε φορά που τοποθετούμε το portafilter στην υποδοχή στήριξής του. Η βάση ρυθμίζεται στο ύψος για να μπορούν να τοποθετηθούν τα portafilters των περισσότερων εταιριών. Το βάρος της πίεσης που θα ασκηθεί επιλέγεται ψηφιακά με απλή πίεση του επιθυμητού + ή – πλήκτρου. Το εύρος επιλογών της πίεσης σε κιλά, αρχίζει από τα 10 και καταλήγει στη μέγιστη δύναμη των 30 κιλών.

Tamper Puq Press – Νέο ψηφιακά ρυθμιζόμενο πατητήρι.

Ευέλικτη, ταχύτατη λειτουργία, συνδυάζει σταθερή συμπίεση του καφέ και επανάληψη ακριβώς της ίδιας δύναμης κάθε φορά που τοποθετούμε το portafilter στη υποδοχή στήριξής του.

Η βάση ρυθμίζεται στο ύψος ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν όλα τα portafilters.

Η εντολή συμπίεσης δίνεται από μια μαγνητική, όπου θα «αναγνωρίσει» την είσοδο του κλείστρου στο θάλαμο συμπίεσης και θα εφαρμόσει επάνω στον αλεσμένο καφέ ένα διπλό πάτημα.

Το βάρος της πίεσης που θα ασκηθεί επιλέγεται ψηφιακά με απλή πίεση του επιθυμητού + ή – πλήκτρου. Το εύρος επιλογών της πίεσης σε κιλά αρχίζει από τα 10 και καταλήγει στη μέγιστη δύναμη των 30 κιλών.

Η βάση συμπίεσης μπορεί να είναι οποιασδήποτε από τις διαστάσεις 53 – 58.4 χιλιοστά με επίπεδη επιφάνεια.

Η χρήση του puq press ευνοεί χώρους εστίασης που απασχολούν πάνω από 2 επαγγελματίες barista, διότι δίνει απόλυτη σταθερότητα στο tamping.

Για τον καθαρισμό αρκεί να κρατήσουμε παρατεταμένα για 3 δευτερόλεπτα το πλήκτρο στο επάνω μέρος της συσκευής για να κατεβεί η βάση συμπίεσης. Μόλις ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, αρκεί ένα πάτημα στο ίδιο πλήκτρο ώστε να δοθεί εντολή να ανεβεί στη θέση αναμονής.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Βάση συμπίεσης: 53 / 54 / 55/ 56 / 57 / 58 / 58.4 mm

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Tamper Puq Press Q1

  • Product Code: Tamper Puq Press Q1
  • Availability: Pre-Order
  • 682.00€

  • Ex Tax: 550.00€

Tags: Tamper Puq Press Q1